DENİZLİ / ÇAL - Cumhuriyet Ortaokulu

Ortak SInavlar 2.hafta

Mrt

2024 yılı LGS sınavı başvuruları başladı. Velilerimiz e-okul üzerinden başvuru kaydını yapıp okulumuzdan başvurularını onaylatacaktır. Başvurular 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.  Başvuru linki:

Mrt

Denizli'de ortakullara arası gerçekleştirilen küçük kızlar masa tenisi müsabakalarında okulumuz masa tenisi kızlar takımı il üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen başta Beden eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yüz Yüze Yüz Oyun Esir Oyunu

LGS Öncesi Moral Yemeği

PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK

Şubat Ayı Yemek Menüsü

Okulumuzda Yüz Yüze  Yüz Oyun faaliyetleri

2022-2023 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI NİTELİKLİ OKULLARA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Ara

Öğretmen arkadaşlarımızla günümüzü bir öğle yemeğiyle kutladık. Önemi bir güne sığdırılamayacak kadar büyük olan öğretmenlerimiz için güzel bir öğle yemeği organize ettik. Hoş sohbetlerle birlik ve beraberlğimizi pekiştirdik. Toplıumumuz için önemi çok büyük olan öğretmelerimizin gününü kutlarız.